Με 120 ράμματα κατέληξε 19χρονος μετά τον άγριο καβγά στο κέντρο που τραγουδά ο Σαμπάνης

Με 120 ράμματα κατέληξε 19χρονος μετά τον άγριο καβγά στο κέντρο που τραγουδά ο Σαμπάνης Facebook Twitter
0

Νέες διαστάσεις παίρνει το αιματηρό επεισόδιο με θύμα τον γιο γνωστού επιχειρηματία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο διασκέδασης επί τις Ιεράς Οδού όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Αν και χθες είχε μεταδοθεί πως δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, σήμερα έγινε γνωστό πως ο 19χρονος φοιτητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Bath της Βρετανίας και αθλητής του μπάσκετ, βρέθηκε όπως αναφέρει το protothema στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή όταν ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο παρέες θαμώνων στο μαγαζί.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν είχε σχέση με το άγριο επεισόδιο που ξέσπασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης και πως μπήκε στη μέση για να απομακρύνει έναν φίλο του.

 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 19χρονος βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που ανταλλάσσουν εκατέρωθεν μπουνιές και κλωτσιές, προσπαθώντας να σώσει τον φίλο του ο οποίος δέχεται χτυπήματα από τα μέλη της άλλης παρέας. Ωστόσο ένας από τους εμπλεκόμενους στον καυγά άρπαξε μια γυάλινη κανάτα και χτύπησε στο κεφάλι πρώτα τον φίλο του και μετά τον ίδιο με αποτέλεσμα να σωριαστούν και οι δυο αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου δεν πρόλαβαν να παρέμβουν καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ωστόσο ειδοποίησαν ασθενοφόρο για να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο Υγεία που του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε συρραφή των τραυμάτων του ( του έγιναν συνολικά 120 ράμματα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος είναι επίσης γιος γνωστού επιχειρηματία φέρεται να χτύπησε με ένα μπουκάλι βότκας 3 λίτρων και ένα άτομο της ασφάλειας του μαγαζιού. Η πλευρά του θύματος σκοπεύει να κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.

Με πληροφορίες από το protothema

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM