Ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του στην Κέρκυρα θεωρούσε θανάσιμο αμάρτημα τη σχέση της με Αφγανό

Ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του στην Κέρκυρα θεωρούσε θανάσιμο αμάρτημα τη σχέση της με Αφγανό Facebook Twitter
0

Σοκαρισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα από την αποκάλυψη της δολοφονίας μιας 28χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά από την εξαφάνιση της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου.

Η κοπέλα τελικά βρέθηκε χθες νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ομογενής από την Αλβανία, ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του, αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος και προσήχθη για ανάκριση.

Αρχικά, ο πατέρας δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, αλλά κατά την ανάκριση υπέπεσε σε λάθη και αφηγήσεις που πρόδιδαν πως ήταν ο δράστης και τελικά ομολόγησε.

Ο  φίλος της κοπέλας με καταγωγή από το Αφγανιστάν, ήταν εκείνος που είχε καταγγείλει την εξαφάνισή της και από την αρχή υποστήριζε ότι ο πατέρας ήταν ο δολοφόνος επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με τον νεαρό άντρα, αλλά ο πατέρας της ήταν  αντίθετος στην σχέση αυτή με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι.

Οι συνεχείς καβγάδες οδήγησαν στην  δολοφονία της άτυχης κοπέλας, καθώς ο πατέρας, θεωρούσε «θανάσιμο αμάρτημα» τη σχέση της κόρης του, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Τελικά την σκότωσε και έπειτα την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού του.

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM