Δολοφονία στον Πειραιά: «Δεν ήθελε ο γιος μου να γίνει αυτό» λέει η μητέρα του δράστη

Δολοφονία στον Πειραιά: «Δεν ήθελε ο γιος μου να γίνει αυτό» λέει η μητέρα του δράστη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για «δυστύχημα» κάνει λόγο η μητέρα του 30χρονου που παραδόθηκε σήμερα στις αστυνομικές αρχές, για τη δολοφονία ενός 21χρονου, έξω από νυχτερινό κέντρο του Πειραιά την πρωτοχρονιά. 

Μιλώντας στο newsit.gr, η μητέρα του 30χρονου υποστηρίζει πως ο γιος της δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα του. 

«Ήταν δυστύχημα. Δεν ήθελε ο γιος μου να γίνει αυτό. Ήταν δυστύχημα, ήταν η κακιά στιγμή. Από ότι κατάλαβα τον χτύπαγε με το κεφάλι (το θύμα) και έτρεχαν αίματα από τη μύτη. Εν τω μεταξύ, είχε κάνει εγχείρηση ο γιος μου στο πρόσωπο και, ξέρω εγώ... φοβήθηκε... δεν ξέρω, αλλά ήταν δυστύχημα, δεν ήθελε να γίνει αυτό το κακό. Εγώ είμαι στεναχωρημένη πολύ για την οικογένεια του θύματος και για το γιο μου, γιατί αυτή τη στιγμή έχουν χαλάσει δυο οικογένειες», είπε χαρακτηριστικά.

«Κρίμα για το παλικάρι, το παιδί. Τρέμω, αυτήν τη στιγμή τρέμω, γιατί ο γιος μου δεν ήθελε να γίνει αυτό το κακό. Και το παιδί κρίμα που χάθηκε. Και είμαι στεναχωρημένη. Δυο παιδιά χάθηκαν, γιατί και ο γιος μου έχει δυο μικρά παιδιά, θα πάει μέσα, φυλακή, το άλλο το παιδί θα πάει στο χώμα... Κρίμα. Αμαρτία για δύο οικογένειες», πρόσθεσε.

Τι είπε στην αστυνομία ο 30χρονος

Ότι βρισκόταν «σε άμυνα», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο 30χρονος που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία. Ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται, ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει στον αέρα «για το καλό», κατά την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος έδειξε σημάδια στο σώμα του, που ισχυρίστηκε ότι του τα είχε προκαλέσει ο 21χρονος.

Σοκαρισμένη η σύντροφος του θύματος

«Με έσπρωξε για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από την σφαίρα» δήλωσε στον ΣΚΑΙ, η σύντροφος του 21χρονου.

«Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχαν σχέσεις με τον δράστη. «Αν τους γνώριζα δεν θα ζούσαν τώρα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Είδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλυτη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Η κοπέλα φώναζε βοήθεια, τα είχε "χαμένα" και έλεγε τον σκότωσαν. Δεν είδα που ήταν χτυπημένος».

Το χρονικό της δολοφονίας

 

Η επίθεση σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην οδό Κολοκοτρώνη.

Ο 21χρονος από τη Νίκαια αρχικά λογομάχησε με τον 30χρονο και στη συνέχεια ο καβγάς τους συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν.

Ο δράστης έβγαλε το όπλο του, πυροβόλησε εξ επαφής τον 21χρονο και τράπηκε σε φυγή.

Ο 21χρονος διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM