Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ασέβεια στη μνήμη των θυμάτων η νέα άδεια στον Κουφοντίνα

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ασέβεια στη μνήμη των θυμάτων η νέα άδεια στον Κουφοντίνα Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Αντίδραση από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ύστερα από τη νέα άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για ασέβεια στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από την 17Ν. Ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν και Τούρκοι  διπλωμάτες.

«Καταδικάζουμε το γεγονός ότι οι ελληνικές Αρχές έδωσαν, για ακόμη μία φορά, άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ένα καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη», αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ και προσθέτει:

«Επαναλαμβάνουμε ότι η άδεια σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη που αφαίρεσε τις ζωές Τούρκων διπλωματών είναι ασέβεια στη μνήμη τους και προς τις οικογένειές τους. Αποτελεί επίσης απαράδεκτη πράξη, που δεν συνάδει με την ιδέα της Δικαιοσύνης και της μάχης κατά της τρομοκρατίας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM