Ο δήμαρχος Τρικάλων δημοσιοποιεί φωτογραφίες με νεαρούς που βανδάλισαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ο δήμαρχος Τρικάλων δημοσιοποιεί φωτογραφίες με νεαρούς που βανδάλισαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια Facebook Twitter
1

Ένα θλιβερό περιστατικό από βανδαλισμό στα Τρίκαλα δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπασεργίου.

Ο κ. Παπαστεργίου δημοσιοποίησε τις εικόνες που έχουν καταγράψει τους δύο νεαρούς οι οποίοι τις παραμονές των Χριστουγέννων καταστρέφουν στολίδια κοντά στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Ο βανδαλισμός έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα κάμερας που υπήρχε στον χώρο και το υλικό έχει στην κατοχή του ο Δήμος.

Ο δήμαρχος Τρικάλων δημοσιοποιεί φωτογραφίες με νεαρούς που βανδάλισαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια Facebook Twitter

Ο δήμαρχος γράφει :

Αυτά τα... υπέροχα παιδιά, παιδιά μου, παιδιά σας, παιδιά μας, χθες έκαναν διάφορες καταστροφές στην πόλη. Νομίζω το "αντί" γενικώς κίνημα μπορεί να κοιμάται ήσυχο. Ο εχθρός κατατροπώθηκε. Τα... αρκουδάκια σπάσανε... Άλλωστε είναι πιο εύκολο να χαλάς παρά να φτιάχνεις».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM