Στη δημοσιότητα βίντεο με το συγκλονιστικό τροχαίο στο Αιγάλεω - Θρήνος για τον 20χρονο μπασκετμπολίστα

Στη δημοσιότητα βίντεο με το συγκλονιστικό τροχαίο στο Αιγάλεω - Θρήνος για τον 20χρονο μπασκετμπολίστα Facebook Twitter
0

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το θανάσιμο τροχαίο στο Αιγάλεω που προκάλεσε το θάνατο του 20χρονου μπασκετμπολίστα Δημήτρης Δοξόμπολης, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο έχει καταγράψει πως σημειώθηκε το τροχαίο το πρωινό της 26ης Δεκεμβρίου στην περιοχή του Αιγάλεω και προβλήθηκε από το δελτίο του ΑΝΤ1.


Ένας νεαρός διασχίζει την Ιερά Οδό και ξαφνικά στο πλάνο εμφανίζεται η μοτοσικλέτα η οποία κινείται με μεγάλη ταχύτητα παρασύροντάς τον.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής, 20χρονος μπασκετμπολίστας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος, Δημήτρης Δοξόμπολης.

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο συνεπιβάτης της μηχανής, συνομήλικος του αθλητή, και ο νεαρός που καθώς διέσχιζε το δρόμο, παρασύρθηκε.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

 

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Ο θάνατος του αθλητή βύθισε στο πένθος το Αιγάλεω και η διοίκηση της ομάδας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Στη δημοσιότητα βίντεο με το συγκλονιστικό τροχαίο στο Αιγάλεω - Θρήνος για τον 20χρονο μπασκετμπολίστα Facebook Twitter

Η ανακοίνωση της ομάδας


Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο...».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Γ' Νεκροταφείο Νίκαιας , το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. που βρίσκεται στη διασταύρωση Π.Ράλλη & Θηβών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ