Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Στην αναπαράσταση θα φανούν τα ψέματα των κατηγορουμένων

Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Στην αναπαράσταση θα φανούν τα ψέματα των κατηγορουμένων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ιδιαίτερο βάρος στην αναπαράσταση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, δίνει ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας. 

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, στην αναπαράσταση πρόκειται να αποκαλυφθούν τα ψέματα και οι αντιφάσεις των δύο κατηγορουμένων. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος, όπως και οι δικηγόροι δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των ερευνών.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως αυτό προέκυψε μετά από δικό του αίτημα προς την ανακρίτρια. Ο κ. Κούγιας ζήτησε η ενημέρωση να γίνεται σε σπανιότερα προγραμματισμένα διαστήματα ώστε να αποφεύγεται η επιλεκτική διαρροή πληροφοριών προς τον Τύπο.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια όσα στοιχεία εμφανίζονται στα ΜΜΕ προέρχονται από ενδιάμεσες υπηρεσίες που έχουν πρόσβαση στις έρευνες αλλά δεν αφορούν επίσημη ενημέρωση.

Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι η αναπαράσταση του εγκλήματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ανακρίτρια και εκεί θα φανεί ακριβώς τι έχει γίνει, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις απολογίες τους

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ