Φρούριο η Θεσσαλονίκη για την ομιλία Τσίπρα: Χιλιάδες αστυνομικοί, 18 διμοιρίες ΜΑΤ, drones και ελικόπτερο

Φρούριο η Θεσσαλονίκη για την ομιλία Τσίπρα: Χιλιάδες αστυνομικοί, 18 διμοιρίες ΜΑΤ, drones και ελικόπτερο Facebook Twitter
0

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της αποψινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. 

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει το απόγευμα σε πολιτική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης- Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό».

Προκειμένου να αποτραπούν πιθανά επεισόδια, στην πόλη βρίσκονται 2.000 αστυνομικοί, 18 διμοιρίες των ΜΑΤ, άνδρες της ΟΠΚΕ, drones και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και δύο Αύρες- τα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού της Αστυνομίας.

   

Με αφορμή την ομιλία Τσίπρα είναι προγραμματισμένες για σήμερα δυο συγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα στις 19:00 ομάδες ατόμων, μέσω διαδικτύου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Την ίδια ώρα στην πλατεία Καμάρας, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM