Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ανατροπή στα αποτελέσματα των αναλύσεων- Τι δείχνουν για τα αποτυπώματα

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ανατροπή στα αποτελέσματα των αναλύσεων- Τι δείχνουν για τα αποτυπώματα Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία που αφορούν στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως.

Στην Ανακρίτρια Ρόδου βρίσκονται τα νέα στοιχεία που αφορούν στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου κατηγορούμενου στη σιδερώστρα, όπου πάνω ήταν το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη.

Με την ολοκλήρωση ωστόσο των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν ο 19χρονος όντως έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και πήρε με το δεξί το σίδερο.

Το σίδερο, που βρέθηκε στο μεταξύ σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο σημείο του κόλπου «Φώκιας», όπου πέταξαν την 21χρονη, πρώτον είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Σημειώνεται ότι αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια.

Ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, υποστηρίζει ωστόσο ότι οι κατηγορίες για το φόνο της 21χρονης φοιτήτριας βαραίνουν και τους δυο, αφού όπως ξεκαθαρίζει ο θάνατος της προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα με το σίδερο, άρα η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση βαραίνει εκείνους που την πέταξαν ζωντανή όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση στην θάλασσα.

«Μικρή σημασία έχει το ποιος κρατούσε το σίδερο» υποστήριξε ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας τα ευρήματα.

Με πληροφορίες από newsit και Αντ1

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ