Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: «Ξέραμε την αλήθεια» λέει η μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: «Ξέραμε την αλήθεια» λέει η μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου Facebook Twitter
1

Απόδοση ευθυνών με βάση τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ζητά η μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου.

Μετά τα εργαστηριακά αποτελέσματα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, σύμφωνα με τα οποία εντοπίζονται μόνο τα αποτυπώματα του 19χρονου πάνω στο σίδερο, η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς ξέραμε την αλήθεια κατά βάθος, ξέρουμε τι είναι το παιδί μας».

Το φονικό όπλο, που προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην 21χρονη φοιτήτρια, είχε μείνει για περισσότερες από πέντε ημέρες στο νερό, αλλά οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν αποτύπωμα της παλάμης του 19χρονου. 

Στην κατάθεση του, ο 19χρονος είχε υποστηρίξει πως ο 21χρονος ήταν αυτός που χτύπησε την κοπέλα στο κεφάλι δύο φορές. 

  

«Εξ αρχής ο γιος μου ισχυριζόταν ότι δεν είχε σχέση με τα χτυπήματα στην άτυχη κοπέλα. Για αυτόν το λόγο ο δικηγόρος μας υπέβαλλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το φονικό σίδερο», εξήγησε η μητέρα του 21χρονου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

   

«Η ανάκριση συνεχίζεται περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών και να δείξουν ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης καθενός», κατέληξε. 

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του 21χρονου υποστήριξε πως ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι «μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα».

«Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 21χρονου. 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας ζήτησε την καταδίκη και των δύο νέων ανδρών: «Την πέταξαν και οι δύο στη θάλασσα, άρα και οι δύο θα είναι κατηγορούμενοι για πνιγμό. Και οι δύο τη σκότωσαν. Και οι δύο θα καταδικαστούν».

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια