Στην ίδια φυλακή οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Στην ίδια φυλακή οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη Facebook Twitter
0

Στις φυλακές Γρεβενών κρατούνται και οι δυο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στο Φελλί, μεταφέρθηκε πρώτος ο 19χρονος, μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Αυλώνα. Λίγο αργότερα, στις ίδιες φυλακές μεταφέρθηκε και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του. 

Όπως μεταδίδει το τοπικό Kozanimedia, ο 19χρονος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών, προκειμένου να υποβληθεί προληπτικά σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του, στο πλαίσιο της εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Η Ελένη έμεινε για ώρα στην θάλασσα

Το πρωί, ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε πως η νεαρή φοιτήτρια παρέμεινε στη θάλασσα για αρκετή ώρα πριν πνιγεί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που το θύμα δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα από τον 19χρονο και τον 21χρονο μέχρι τον πνιγμό είναι 8 ώρες.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν «εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα».

Πρόσθεσε δε, πως στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος αποκάλυψε πως υπήρξε και απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε.

Στη συνεχεία ο ένας από τους δράστες την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ