Ξεσπά ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη: Να πουν την αλήθεια - Η Ελένη πάλεψε

Ξεσπά ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη: Να πουν την αλήθεια - Η Ελένη πάλεψε Facebook Twitter
0

Να πουν την αλήθεια, προέτρεψε τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ο θείος του θύματος. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συγγενής της 21χρονης φοιτήτριας εξέφρασε την καχυποψία του για τις καταθέσεις του 19χρονου και του 21χρονου που έχουν συλληφθεί για το έγκλημα. 

«Δεν πιστεύω ούτε 1% αυτών που καταθέτουν αυτά τα δυο άτομα. Θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια (...) Δεν αποκαλύπτουν τι έγινε», τόνισε.

«Τα χέρια της Ελένης είχαν μελανιές από τους καρπούς ως τα μπράτσα. Στο λαιμό της είχε δαχτυλιές για πνίξιμο και κάτω από το σαγόνι είχε ένα σημάδι πίεσης από μαχαίρι... Δεν σκοτώνεις έναν άνθρωπο επειδή πήγε με τη θέλησή του να περάσει καλά. Η Ελένη πάλεψε. Ας πουν την αλήθεια».

Σύμφωνα με έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, που επικαλέστηκε χθες ο ΣΚΑΪ, ο 19χρονος φέρεται να έπιασε στο χέρι του το σίδερο που προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην φοιτήτρια.

Μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στις φυλακές Αυλώνα ο 19χρονος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του.

Σε βάρος των 12 κρατούμενων που αναγνώρισε ο 19χρονος πως τον χτύπησαν σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με δεδομένο ότι ο ξυλοδαρμός βιντεοσκοπήθηκε.

Όσον αφορά την έρευνα των εγκληματολόγων της αστυνομίας για τη δολοφονία της φοιτήτριας δεν προκύπτουν δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που να καταδεικνύουν παρουσία τρίτου προσώπου στο δωμάτιο όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε η κοπέλα, ούτε στο φορτηγάκι με το οποίο μεταφέρθηκε το σώμα της.

Αντίθετα, στο δωμάτιο βρέθηκε DNA των κατηγορούμενων και του θύματος, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα των δύο νεαρών σε μπουκάλια και επιφάνειες.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM