Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο κατηγορούμενο στη φυλακή

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο κατηγορούμενο στη φυλακή Facebook Twitter
2

Θύμα ξυλοδαρμού, στις φυλακές του Αυλώνα, έπεσε ο 19χρονος που κατηγορείται μαζί με έναν 21χρονο για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο 19χρονος κατηγορούμενος ενεπλάκη σε μία λεκτική διαμάχη με συγκρατούμενούς του που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του. 

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νάγια Μητσάκη είπε πως ο νεαρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.

«Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε» είπε. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του, τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

Οι αρχές αποφάσισαν την προφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων την περασμένη Παρασκευή. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα, ενώ ο 21χρονος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Οι δύο πρώην φίλοι, αλληλοκατηγορούνται για το έγκλημα στις ανακρίσεις των αρχών ενώ νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για το παρελθόν του 21χρονου.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο 21χρονος ακούγεται να προσεγγίζει μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του.

Η ίδια, υποστηρίζει πως ο 19χρονος υπήρξε επιθετικός και απέναντι της, θεωρώντας κατώτερες τις γυναίκες ενώ, όπως λέει, στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και άλλη κοπέλα.

«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο» λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.

Ξεσπά η μητέρα της 21χρονης

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα» δήλωσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε για τους δύο κατηγορούμενους: «Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου (...) Να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της».

«Την βασάνισαν (...) Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαναχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι».

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιδημοφιλής άποψη: Όχι, δεν του «έκαναν καλά» οι συγκρατούμενοι του 19χρονου

 

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οσο αλήτης κι αν είναι κάποιος, η απονομή τιμωρίας (και μάλιστα εκ του -εξαιρετικά- ασφαλούς) από έναν μανιασμένο όχλο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει μιλήσει αν η δικαιοσύνη...Η μόνη περίπτωση όπου, παράλληλα με την καταδίκη της αυτοδικίας μπορεί να βρει κανείς -λιγότερα ή περισσότερα- ελαφρυντικά στο δράστη της, είναι να προέρχεται από το ίδιο το θύμα ή από τα άτομα του στενού του περιβάλλοντος.