Ρόδος: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τους κατηγορούμενους για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη

Ρόδος: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τους κατηγορούμενους για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Να λιντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, επιχείρησαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο του νησιού. 

Το περιστατικό συνέβη μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 19χρονου αλβανικής καταγωγής και του 21χρονου Ροδίτη. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, απέτρεψαν το πλήθος. 

Ο 19χρονος και ο 21χρονος απολογήθηκαν 11π.μ και στη 1μ.μ αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισής τους.

Η Σήμανση, εντόπισε ίχνη βασανισμού της Ελένης Τοπαλούδη στο σπίτι που οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια. Τα ευρήματα με την ειδική συσκευή υπεριώδους φωτισμού καταδεικνύουν ότι στο σπίτι σημειώθηκε άγρια πάλη.

   

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας. «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια (...) Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες».

Στους χώρους της οικίας εντοπίστηκε πλήθος κηλίδων αίματος που πρόκειται να εξεταστούν εργαστηριακά. Η Σήμανση θα εξετάσει και το όχημα με το οποίο μεταφέρθηκε το θύμα.

Μεταξύ των αντικειμένων που συλλέχθηκαν από το σπίτι της 21χρονης είναι δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα που έχουν σταλεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για περαιτέρω έλεγχο.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ