Καρφιά από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Oι εισαγγελείς μας έλεγαν μπράβο για τον Ριχάρδο

Καρφιά από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Oι εισαγγελείς μας έλεγαν μπράβο για τον Ριχάρδο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε αντιπαράθεση μεταξύ αστυνομίας και δικαιοσύνης εξελίσσεται η υπόθεση της δίωξης όσων κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού. 

Η σημερινή εξέλιξη, με την ανακρίτρια να ζητά την άρση της προφυλάκισης 8 κατηγορουμένων, ανάμεσα τους και τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος», επειδή, κατά τη γνώμη της, η δικογραφία είναι ελλιπής και δεν προκύπτουν στοιχεία για την κατηγορία της λαθρεμπορίας, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, η επιχείρηση της αστυνομίας που οδήγησε στη σύλληψη των υπόπτων έγινε με την έγκριση της εισαγγελίας η οποία επόπτευε κάθε στάδιο της έρευνας.

Μάλιστα, οι πηγές του υπουργείου αναφέρουν πως τόσο οι εισαγγελείς όσο και η αρμόδια ανακρίτρια έδωσαν στους αστυνομικούς συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό χειρισμό της υπόθεσης. 

Αν αποδειχθεί πως η βασική κατηγορία της λαθρεμπορίας δεν ισχύει, τότε είναι πιθανό να καταρρεύσει συνολικά όλο το κατηγορητήριο, καθώς οι περισσότερες κατηγορίες, όπως εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης, βασίζεται στο αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού.  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM