Απειλούν να σκοτώσουν τα μέλη του ΕΣΡ - Σοκαριστική και χυδαία επιστολή

Απειλούν να σκοτώσουν τα μέλη του ΕΣΡ - Σοκαριστική και χυδαία επιστολή Facebook Twitter
0

Απειλές κατά της ζωής τους με χυδαίες και ομοφοβικές εκφράσεις δέχθηκαν τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, την Παρασκευή. 

Άγνωστοι, απειλούν το Συμβούλιο για την απόφασή του να επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ για το γκάλοπ που πρόβαλε ο σταθμός, αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Οι απειλές εστάλησαν στο ΕΣΡ μέσω FAX.

Προς το παρόν, άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των αποστολέων, που ισχυρίζονται ότι τα μέλη του Συμβουλίου παρακολουθούνται το τελευταίο δεκαπενθήμερο. 

Οι άγνωστοι απειλούν τα μέλη ότι σύντομα «θα χρειαστούν στεφάνια» προχωρώντας σε απειλές και κατά των οικογενειών τους, ενώ απαιτούν από το ΕΣΡ να ακυρώσει το πρόστιμο που επέβαλε στο κανάλι.

Απειλούν να σκοτώσουν τα μέλη του ΕΣΡ - Σοκαριστική και χυδαία επιστολή Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM