Η Ακρίτα στέλνει φωτογραφία στον Σεφερλή: Ταράχτηκε ο γιος σας με αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς

Η Ακρίτα στέλνει φωτογραφία στον Σεφερλή: Ταράχτηκε ο γιος σας με αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς Facebook Twitter
0

Η κόντρα μεταξύ Έλενας Ακρίτα και Μάρκου Σεφερλή συνεχίζεται καθώς ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως έχει κάνει μήνυση στη δημοσιογράφο.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε ενοχλημένος με την Έλενα Ακρίτα και την κριτική της και ξέσπασε λέγοντας:

«Έχω ένα παιδί που πάει στο σχολείο και μας δίνουν συγχαρητήρια για το ήθος του, για την ποιότητα του χαρακτήρα του, για τις αρχές που του έχουν δώσει οι γονείς του. Δεν επιτρέπω στο παιδί αυτό να του πει ο οποιοσδήποτε ότι ο πατέρας σου είναι σκουπίδι. Να πει για εμένα ό,τι θέλει, αλλά για το ήθος μου σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη δεν της επιτρέπω».

«Δεν παρακάλεσα καμία κυρία Ακρίτα και κανέναν να έρθει να με δει. Όποιος θέλει έρχεται. Δεν επιτρέπω σε αυτή την κυρία να προσβάλει το κοινό μου. Για το ήθος μου δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Ακρίτα να μιλήσει και θα το φτάσω μέχρι τέρμα μόνο για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει για το αν είμαι καλός ηθοποιός το κρίνει ο κόσμος και τα εισιτήρια που κάνω».

Χθες υπήρξε η πρώτη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα με σειρά παραδειγμάτων, αλλά σήμερα η δημοσιογράφος επέστρεψε με πιο άμεση απάντηση:

«Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και την λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους - ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.
Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο ή αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει.
Υ.Γ. Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος αχ εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ