Περίπου 26.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τέλη κυκλοφορίας

Περίπου 26.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τέλη κυκλοφορίας Facebook Twitter
Το χαμόγελο του παιδιού / Facebook
0

Ποσό που ανέρχεται στα 25.754,22 ευρώ καλείται να πληρώσει για τέλη κυκλοφορίας «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

O οργανισμός, με ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει το ποσό «υπέρογκο» και αναφέρει πως μέχρι το τέλος της χρονιάς, πέρα από το ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας, θα πρέπει να πληρωθεί πλήθος φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται χωρίς καμία ελάφρυνση.

Ο στόλος των οχημάτων αποτελείται από εξειδικευμένες κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά που δρουν υπό το συντονισμό του ΕΚΑΒ, οχήματα άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο που δρουν κατόπιν εισαγγελικών εντολών και σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, κινητές ιατρικές μονάδες προληπτικής ιατρικής που δρουν σε συνεργασία με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και τα οχήματα που καθημερινά μεταφέρουν στα σχολεία τους τα 296 παιδιά από τα 11 σπίτια μόνιμης διαμονής και τα 48 παιδιά από τα 3 σπίτια ημερήσιας φροντίδας του οργανισμού. 

«Κάθε ένα ευρώ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που 'Το Χαμόγελο του Παιδιού' κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει 'Καλά Χριστούγεννα' για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, για τα 299 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του, για τα εκατοντάδες παιδιά με προβλήματα υγείας καθώς και για τα χιλιάδες παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός.

Παράλληλα αναφέρει πως εδώ και 23 χρόνια οι υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού «έχουν γνωρίσει, στηρίξει, συμμετέχει και εμπιστευτεί το έργο του», και πως «με τη στήριξη του κόσμου έχει καταφέρει να διατηρήσει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τις απαραίτητες δράσεις για κάθε παιδί που έχει ανάγκη».

Επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «μόνο μαζί με τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσει να ξεπεράσει μία ακόμα δυσκολία και να εξασφαλίσει 'Καλά Χριστούγεννα' για κάθε παιδί». 

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνδράμουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Στέλνοντας ένα μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Κάνοντας μία κλήση στο 19810 από σταθερό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του οργανισμού. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM