Φουρέιρα και Αργυρός ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στη γιορτή του Βόλου

Φουρέιρα και Αργυρός ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στη γιορτή του Βόλου Facebook Twitter
0

Με καλλιτέχνες από όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και εντυπωσιακό στολισμό ετοιμάζεται υποδεχθεί τα Χριστούγεννα ο Βόλος.

Μαρινέλλα, Ελένη Φουρέιρα, Κώστας Μακεδόνας, Κωνσταντίνος Αργυρός και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στον Βόλο την περίοδο από 29 Νοεμβρίου μέχρι και 6 Ιανουαρίου.

Η εορταστική περίοδος ξεκινά αύριο Πέμπτη 29 Νοεμβρίου με την φωταγώγηση της πόλης και σόου από την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αύριο το βράδυ θα ανοίξουν τις πύλες τους το Χωριό του Άι Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, το Παγοδρόμιο, η Σοκολατούπολη στην πλατεία Πανεπιστημίου, αλλά παράλληλα και πολλά Θέατρα και Μουσεία με σπουδαίες παραστάσεις και κορυφαία εκθέματα.

Στον στολισμό του Βόλου κυριαρχούν ο περίφημος «γαλάζιος ουρανός» σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες και τους πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου, το πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με τα 110.000 λαμπιόνια και η φάτνη με τα αληθινά ζωάκια στην πλατεία Μητροπόλεως.

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσουν μια μοναδική συναυλία στον «Πολυχώρο Κεραμοποιείου Τσαλαπάτα» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στις 19 Δεκεμβρίου.

Καθημερινά συμφωνικές ορχήστρες, μουσικά συγκροτήματα και μπάντες θα παίζουν σε πλατείες και πάρκα χαρίζοντας ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Και φέτος αναμένεται ο Βόλος να κατακλυσθεί από χιλιάδες επισκέπτες και να σημειωθεί απόλυτη πληρότητα σε ξενοδοχεία και ξενώνες, όπως έχει καταγραφεί και τα προηγούμενα χρόνια που η πόλη αποτέλεσε το κέντρο ενδιαφέροντος πανελλαδικά για την περίοδο των Εορτών.-

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ