Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ και πέντε κόμματα στη Βουλή σε νέα δημοσκόπηση

Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ και πέντε κόμματα στη Βουλή σε νέα δημοσκόπηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η αποψινή δημοσκόπηση της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. 

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ έρχεται πρώτη με ποσοστό 30,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%.

Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7,5%, η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6%. Χαμηλό είναι το ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόλις στο 1% και του Ποταμιού στο 1,5%.

Η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, επίσης, συγκεντρώνει χαμηλή προτίμηση στο 2%.Το ποσοστό των αναποφάσιστων και όσων δεν απαντούν φτάνει στο 13,5%.

Στην ερώτηση για την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο  Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 35% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων και ο Αλέξης Τσίπρας το 24%. Η απάντηση «κανένας από τους δύο» δόθηκε από το 34% των ερωτηθέντων. 

Όσον αφορά τις υποθέσεις σκανδάλων που βρίσκονται στην επικαιρότητα φαίνεται ότι δεν επηρεάζουν την ψήφο των πολιτών. Το 43% απαντά ότι επηρεάζεται ελάχιστα έως καθόλου και μόλις το 10% απαντά ότι επηρεάζεται λίγο. Το  26% δηλώνει ότι επηρεάζεται «αρκετά ή  «πολύ».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7,5% Πηγή: www.lifo.grΑυτοι στο πασοκ πάνε καλά;Μια ανασφαλής ταμίας τραπέζης, που απαντά στα ένστικτα κάποιων πρωτοπασόκων, ως η κόρη του γεννηματά!Ανατριχίλα...Μοναδική λύση απέναντι στη συριζαίικη καφρίλα θα ήταν ο Ανδρουλάκης.