«Στις μέρες μας περισσεύει η ηθικολογία και η σεμνοτυφία» - O Μπουτάρης στηρίζει Σαμπάνη

«Στις μέρες μας περισσεύει η ηθικολογία και η σεμνοτυφία» - O Μπουτάρης στηρίζει Σαμπάνη Facebook Twitter
EPA
0

Την επιλογή του Γιώργου Σαμπάνη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει συναυλία μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους, υπερασπίστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης. 

Υπενθυμίζεται πως μια εβδομάδα πριν, δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, είχαν εκφράσει ανοιχτά τις αντιρρήσεις τους απέναντι στην επιλογή του τραγουδιστή, υποστηρίζοντας πως δεν συνάδει με την αισθητική του Δήμου. 

«Μένω ενεός. Πώς άνθρωποι που τους εκτιμώ για την ποιότητα τους βρίσκουν να συνδυάσουν το άναμμα των Χριστουγέννων με ένα συγκρότημα, το οποίο ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος έχει μελοποιήσει και ένα τραγούδι με τον τίτλο 'Αγάπη ρε μ...'», είχε δηλώσει πριν μια εβδομάδα ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αβαρλής και μετέδωσε το thestival.gr.

«Από τον Ιούνιο ξεκινάτε να βρείτε συγκροτήματα και να βρίσκετε αυτόν που έχει μελοποιήσει αυτό το τραγούδι. Αυτά τα έκανε αυτή η φαύλη διοίκηση που καταδικάσαμε, τα κάνετε και εσείς, εκπλήσσομαι», είχε προσθέσει. 

Η απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης ήρθε σήμερα. 

«Είναι λυπηρό ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για μικροκομματικούς λόγους που δεν σχετίζονται με τον προγραμματισμό για τον εορτασμό των Χριστουγέννων να χρησιμοποιούν διάφορους χαρακτηρισμούς κατά του εξαίρετου ανερχόμενου καλλιτέχνη Γ. Σαμπάνη», έγραψε στο Twitter. 

«Στις μέρες μας περισσεύει η ηθικολογία και η σεμνοτυφία», πρόσθεσε. 

 Τον Γιώργο Σαμπάνη είχε υποστηρίξει και ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

«Αναφέρεστε σε ένα τραγούδι, του οποίου ο ερμηνευτής και ο στιχουργός είναι άλλος. Άρα είναι άστοχο και άκυρο αυτό που κάνετε», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM