Ανατροπή στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου - Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ανατροπή στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου - Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις Facebook Twitter
O Ζακ Κωστόπουλος δεν βρέθηκε να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.
0

Ανατροπή φέρνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Ζακ Κωστόπουλου καθώς κατά πληροφορίες δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι είχε προχωρήσει σε «μοιραία» χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών.

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ στο «Βήμα» το οποίο αναφέρει πως αυτό φαίνεται να προκύπτει από αρχικές πληροφορίες πραγματογνωμόνων και άλλων που χειρίσθηκαν το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Ζακ Κωστόπουλος δεν βρέθηκε να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με με τις ίδιες πληροφορίες, για αυτά τα ευρήματα έχουν ενημερωθεί άτομα του περιβάλλοντος του Ζακ Κωστόπουλου ενώ αναμένεται σε δεύτερη φάση και ενημέρωση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του Ζακ Κωστόπουλου που δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα popaganda.gr τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες ναρκωτικών: Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες.

To ίδιο έγγραφο δείχνει πως στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία και πως η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Επίσης, βρέθηκε τόσο πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο τριήμερο καθώς αναμένεται να παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών μαζί με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και αυτό θα φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση για αναζήτηση ευθυνών.

Mε αυτά τα δεδομένα, το σενάριο για θάνατο του 33χρονου από κύρια αιτία τη χρήση ναρκωτικών όπως υποστήριζαν πολλά στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη και άλλοι, κλονίζεται και επανέρχονται πιο ισχυρά τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του και τη βία που ασκήθηκε εκείνη την ημέρα.

Το ΒΗΜΑ αναφέρει πως από τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις εκτιμήθηκε ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται στον ξυλοδαρμό του και για το λόγο αυτό κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική η τοξικολογική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης που εκδόθηκε προ μερικών ημερών δεν διαπιστώνεται βλάβη στη καρδιά ή άλλο ζωτικό όργανο. Στον φάκελό που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ κι απεστάλη προ 10 ημερών στις δικαστικές αρχές φέρεται να περιέχεται η κατάθεση μιας φίλης του 33χρονου που αναφέρθηκε «σε προβλήματα υγείας που δήλωνε ότι αντιμετώπιζε ο Ζακ Κωστόπουλος ύστερα και από ιατρικές εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM