Προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο- Δεν τους άφησαν να καταθέσουν στεφάνι

Προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο- Δεν τους άφησαν να καταθέσουν στεφάνι Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Προπηλακίστηκαν από άγνωστους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Πολυτεχνείο για να καταθέσουν στεφάνι ενόψει της αυριανής επετείου. 

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε επίθεση από νεαρούς. Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν εκεί είναι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, καθώς και ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης, ο Παναγιώτης Ρήγας και ο Θοδωρής Δρίτσας. 

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Πολυτεχνείο από τον πεζόδρομο ωστόσο νεαροί τους έκλεισαν την είσοδο και δεν τους άφησαν περάσουν . Τότε ξεκίνησε η ένταση, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέμεναν να εισέλθουν και υπήρξαν σπρωξίματα, ενώ κάποιοι νεαροί πέταξαν καφέδες και νερά.

Τελικά η αντιπροσωπεία δεν κατάφερε να μπει στο Πολυτεχνείο και αποχώρησε.

 

«Τα θέματα αυτά είναι σοβαρά» και «πρέπει να αντιμετωπίζονται με δημοκρατικές διαδικασίες», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, με αφορμή την ένταση που επικράτησε στο χώρο του Πολυτεχνείου. 

Ο κ. Γαβρόγλου τόνισε, επίσης, ότι «οι μέρες αυτές είναι αυτές που φέρνουν στο νου μας όχι μόνο τις θυσίες των παιδιών που έδωσαν τον αγώνα και σημάδεψαν το τέλος της δικτατορίας, αλλά και την εμμονή που είχαν να κατοχυρώσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες, υπενθυμίζοντας ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη και κάθε μέρα πρέπει να κερδίζεται και να διευρύνεται με τους καθημερινούς αγώνες μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Αυτός δεν είπε προ ημερών να αναλάβουν τα παιδιά την υπεράσπιση των πανεπιστημιακών χώρων; ορίστε ανέλαβαν! Μάλλον βέβαια δεν είχε φανταστεί σε ποια πλευρά θα βρίσκεται(Και επίσης τα "παιδιά"μαλλον δεν είναι φοιτητές αλλά αυτό πάει σε άλλη κουβέντα)
Ποση ειρωνεία κρύβει αυτη η εικονα , αντιμαχόμενες αντιφασιστικές (!) ομάδες επιβάλλουν με ξύλο και σπρωξιματα την κυριαρχία τους σε ενα παρωχημένο και πολλαπλά σκυλευμενο τρόπαιο. Η συνέχεια στις οθόνες με το ίδιο εμμονικο τελετουργικό που ακολουθείται τα τελευταία 44 χρόνια χωρίς να έχει επικαιροποιηθει στο παραμικρό.! Πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, επαναστατικά (!) τραγούδια από τα 80"ς ..ξύλο μολότωφ τα ίδια συνθήματα που ακόμα και η γραμματοσειρά δεν έχει αλλάξει!Και πάνω απ'όλα ΜΙΣΟΣ, μια κοινωνία με αυτιστικες εμμονές στο παρελθόν που αναπαράγει μόνο θλιβερά παρωχημένα μηνύματα μίσους, που δεν θέλει να αλλάξει να δει παραέξω από το μαύρο κουτί που βρίσκεται εγκλωβισμένη και όλο αυτό δημιουργεί ένα δυστοπικο κατεστημένο που όσοι σκέφτονται διαφορετικά πρέπει επιτέλους να βγουν μπροστά και να το αλλάξουν.
Όταν, τα προηγούμενα χρόνια γιουχάιζαν αντίστοιχες ομάδες υπουργών άλλων κυβερνήσεων πετώντας τους πορτοκάλια γεμισμένα με ξυραφάκια ήταν καλά, ε; Τότε δικαιολογούσαν τα "παιδιά" λέγοντας ότι αντιδρούν επειδή τους πρόδωσε η βολεμένη γενιά του Πολυτεχνείου.
Πέρα από τη προφανή ξεφτίλα των συριζαίων, που πάθανε αυτά που κάνανε, τραγικότερο όλων, είναι το φασιστιλίκι των ''μη φασιστών''...υγ. Ένα παλιό σύνθημα γραμμένο σε τοίχο, για την επέτειο του πολυτεχνείου, που στηλίτευε το νταβατζηλίκι των αναρχομπάχαλων, έλεγε: ''Τι τα θέλουμε τα tanks, αφού έχουμε τα punks''.
Ιλαααα!!!Δε το πιστευωωωωω!!Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο συριζοπουλα μου......Να δεις ποιοι ητανε μωρε αυτοι που προτρεπανε τον κοσμακη σε ανυπακοη κ προπηλακισμους πολιτικων...ποιοι ητανε. ...