Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή αστυνομικός για ένοπλη ληστεία

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή αστυνομικός για ένοπλη ληστεία Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για ένοπλη ληστεία κρίθηκε ειδικός φρουρός της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, οδηγείται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης των 8 ετών που του επιβλήθηκε. 

Ο ειδικός φρουρός κατηγορούνταν για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο κάτν Σχολάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Μάιο του 2014.

Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί η ίδια ποινή, αλλά μετά την εκδίκαση είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ενόψει του εφετείου. 

Oταν διέπραξε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπό την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, απέσπασε από το πρατήριο υγρών καυσίμων το ποσό των 600 ευρώ.

Όμως, στην προσπάθειά του να διαφύγει εντοπίστηκε και συνελήφθη από συναδέλφους του.

Όπως είχε γίνει γνωστό στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, γενετικό υλικό του ιδίου είχε βρεθεί σε ψάθινο καπέλο που φορούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας. Επίσης τον αναγνώρισαν υπάλληλοι του βενζινάδικου. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM