Ο δήμαρχος Άργους θα κατασκευάσει προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ο δήμαρχος Άργους θα κατασκευάσει προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα Facebook Twitter
1

Ο δήμαρχος Άργους ανακοίνωσε την κατασκευή προτομής για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και πως το όνομά του θα δοθεί σε δρόμο της πόλης. 

Το δημοτικό συμβούλιο Άργους - Μυκηνών με πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου εξέδωσε ψήφισμα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, μέσω του οποίου ζητάει τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Καμπόσος ανακοίνωσε, μέσω διαδικτυακής εκπομπής, ότι θα δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε δρόμο της πόλης και παράλληλα θα δημιουργηθεί επίσης προτομή του.

«Όπως έγινε και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Πανανά, γιατί είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη ιστορία μας», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, στηλιτεύοντας παράλληλα την επιλογή της αντιπολίτευσης να μην ψηφίσει κανένα από τα δύο ψηφίσματα που έθεσε.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Επιτέλους. Στο Άργος που ζήτημα είναι να έχει τρεις δρόμους που δεν είναι αδιέξοδα αυτό χρειάζεται. Πάνω εκεί που είχα απελπιστεί με το δήμαρχο της πόλης μου.