Μετανιωμένος ο ιερέας που δάγκωσε αστυνομικό: Συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τίποτα

Μετανιωμένος ο ιερέας που δάγκωσε αστυνομικό: Συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τίποτα Facebook Twitter
0

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ιερέας που, το βράδυ της Κυριακής, επιτέθηκε σε αστυνομικούς που επιχείρησαν να του κάνουν αλκοτέστ στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιερέας ήταν μεθυσμένος και οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ και απέδωσε την συμπεριφορά του σε πρόβλημα υγείας. 

Όταν ο ιερέας μεταφέρθηκε από τους αξιωματικούς στο Μέγαρο της πόλης, δάγκωσε έναν αστυνομικό και χαστούκισε έναν ακόμη, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται το περιστατικό. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ιερέας είπε ότι έχει ζητήσει συγνώμη, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τι συνέβη στο αστυνομικό μέγαρο.

«Ήταν μία ατυχή στιγμή, ήτανε. Ζήτησα συγνώμη στα παιδιά γιατί είμαι άρρωστος, έχω απώλεια μνήμης και έχασα τον προσανατολισμό μου».

Ο ίδιος διάψευσε ότι ήταν μεθυσμένος χαρακτηρίζοντας τις πληροφορίες «ψευδείς και ανυπόστατες».

«Στις Γωνίες (...) ήπια μια, δυο ρακιές εκεί, αλλά εγώ δεν πίνω. Και έφυγα από ' κει και στο δρόμο εγώ ήταν μια παράδοση και με πήγαν στο Μέγαρο και από εκεί, δεν θυμάμαι τίποτα. Έχω πολλά, πολλά, πολλά προβλήματα. Έχω ψυχολογικό πρόβλημα και δεν μπορώ - τρέμουν τα χέρια μου και έχω απώλεια μνήμης».

«Αν συνέβη κάτι, δεν το γνωρίζω, δεν το θυμάμαι καθόλου», είπε για το περιστατικό στο αστυνομικό μέγαρο.

«Δεν έχω σκοπό να χτυπήσω (...) δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος εγώ (...) Εγώ αγαπώ την αστυνομία. Αν έγινε αυτό, εγώ ζήτησα συγνώμη και θα ζητήσω και συγνώμη από το δικαστήριο».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ