Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου - Eνάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με την Πόρσε, όπου έχασε σύζυγο και παιδί

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου - Eνάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με την Πόρσε, όπου έχασε σύζυγο και παιδί Facebook Twitter
3

Ενάμιση χρόνο μετά το θανατηφόρο τροχαίο με την Πόρσε στην εθνική οδό, όπου έχασε την σύζυγο και το παιδί του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου αποφάσισε να παντρευτεί ξανά, δηλώνοντας «έτοιμος να ξανακάνει οικογένεια».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Σκάι, μίλησε για την τραγωδία που έζησε στις 26 Φεβρουαρίου 2017 όταν έχασε τον γιο του Παύλο και την σύζυγό του, Αποστολία στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Αθηνών- Λαμίας αλλά και την νέα σελίδα στη ζωή του και την γυναίκα που τον έκανε να ερωτευτεί ξανά. 

Όπως αποκαλύπτεται σε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Υπάτιος στις αρχές Δεκέμβρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καινούρια του σύντροφο.

Μάλιστα ο ίδιος είχε στείλει το μήνυμά του πριν από λίγες ημέρες μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Σε άλλη συνέντευξή του 10 μήνες μετά το δυστύχημα, ο Υπάτιος είχε δηλώσει: «Αυτό το δυστύχημα με κατέστρεψε. Μέσα στην καταστροφή μου προσπαθώ να κάνω καλό».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου πέρυσι τον Φεβρουάριο έχασε τον γιο του Παύλο και την σύζυγό του Αποστολία, όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά σε πάρκινγκ της εθνικής οδού, ενώ ταξίδευε για την Πτολεμαΐδα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 
Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Τι κρίμα που άνθρωπος δεν έκατσε να πεθάνει κι αυτός αντί να προχωρήσει την ζωή του. Εσείς με τα οκ και τα ερωτηματικά να παρακαλατε να μη σας τύχει κάτι αντίστοιχο.