Ξεκίνησε η δίκη της μικρής Άννυ - «Την τεμάχισα αλλά δεν την σκότωσα», λέει ο πατέρας

Ξεκίνησε η δίκη της μικρής Άννυ - «Την τεμάχισα αλλά δεν την σκότωσα», λέει ο πατέρας Facebook Twitter
Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
0

Ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, τον Απρίλιο του 2015.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και οι λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα είχαν σοκάρει.

Σήμερα, ο πατέρας της 4χρονης, Σάββας Μπακαρτίεφ, ο φίλος του Νικολάι και η μητέρα της Άννυ αρνήθηκαν τις κατηγορίες στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο πατέρας της Άννυ αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε, ωστόσο παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το πτώμα. Ο συνήγορός του, μάλιστα, δήλωσε ότι θα ζητήσει την μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που αντιμετωπίζει, σε θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Στην κατάθεσή τους, η γιαγιά και ο παππούς της 4χρονης από την πλευρά της μητέρας της, ανέφεραν πως έμαθαν για την εξαφάνιση της Άννυ από τη μητέρα του παιδιού και τη δολοφονία της από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το ζευγάρι, που είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει δουλειά, επισκεπτόταν την μικρή στη Βουλγαρία κάθε τρεις μήνες, αλλά έσπευσαν να τονίσουν πως δεν είχαν αντιληφθεί ότι ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε η δίκη της μικρής Άννυ - «Την τεμάχισα αλλά δεν την σκότωσα», λέει ο πατέρας Facebook Twitter

Η μητέρα του Σάββα, δήλωσε από την πλευρά της την βεβαιότητα ότι ο γιος της δε δολοφόνησε την Άννυ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «καλό παιδί που εμπλέκεται με κακές παρέες». «Δεν τον θεωρώ ικανό να σκοτώσει το παιδί του. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι το παιδί χάθηκε. Δεν πιστεύω ότι ο Σάββας έκανε κάτι», είπε η ίδια, προσθέτοντας: «Ο γιος μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, σας παρακαλώ».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρισκόταν η μητέρα της Άννυ και κατηγορουμένη στην υπόθεση, όταν έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της.

«Η κατηγορούμενη ήταν εξαντλημένη, ήθελε να αυτοκτονήσει. Είδα μια γυναίκα διαλυμένη, καταρρακωμένη. Εξέφρασε τον πόνο της με το κλάμα και την απελπισία της. "Φέρτε μου το παιδί πίσω, πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια", μου έλεγε. Αυτοκατηγορείτο γιατί δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι το παιδί της μπορούσε να έχει αυτή την κατάληξη με τον πατέρα της», σημείωσε ο Δημήτρης Σούρας

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM