Ντογιάκος: Δεν έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου

Ντογιάκος: Δεν έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου Facebook Twitter
EUROKINISSI
9

Μετά τον συναγερμό από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του αυτή την περίοδο. 

«Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο, δεν χειρίζομαι στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντεισαγγελέας που τα ξημερώματα της Τρίτης έγινε στόχος τρομοκρατών.

Ωστόσο πηγή από το περιβάλλον του που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, αποδίδει τη σημερινή επίθεση στον Βύρωνα στο ότι ο αντιεισαγγελέας «εδώ και τρία χρόνια, στοχοποιείται λόγω της μακροχρόνιας αρνητικής αναφοράς στο όνομα του».

Ο κ. Ντογιάκος, ειδοποιήθηκε στις 4π.μ για την αυτοσχέδια βόμβα που, όπως επισημαίνει, «από τύχη» δεν εξερράγη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για συλλογή στοιχείων (τυχόν DNA ή αποτυπώματα) που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο Ισίδωρος Ντογιάκος διαθέτει μόνο συνοδεία και όχι 24ωρη φύλαξη.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στη χώρα που πρώην πρωθυπουργοί και επικεφαλής της δικαιοσύνης γίνονται στόχοι βομβιστών ακόμα λέμε ότι ο φασισμός είναι στο βλέμμα ή στον τόνο της φωνής. Ενώ μας σκάει σφαλιάρες στη μούρη.Να πατάξουμε την κακή συμπεριφορά, την αντικοινωνική. Βεβαίως. Να απομονώσουμε όμως τους φονικούς φασίστες. Να πούμε ότι υπάρχουν αγενείς ή αντικοινωνικοί τύποι. Αλλά ας βάλουμε στη φυλακή όσους με τα όπλα κάνουν πολιτική.
Όχι στο βλέμμα ή στον τόνο της φωνής αλλά σε αυτά που λένε κάποιοι. Στο στόμα του προπαγανδιστή οι λέξεις εύκολα γίνονται όπλα. Για πλάκα. Και μπορούν εύκολα να οδηγήσουν κάποιον ή κάποιους σε βία. Είτε λεκτική, είτε φυσική. Ακόμα και σε φόνο. Ας μην το αρνούμαστε αυτό. Να απομονώσουμε τους φασίστες λοιπόν. Γενικά. Αναλόγως με τις πράξεις του καθενός.
Κι εσύ τα ίδια και τα ίδια λες. Εθνικοπατριωτικές ιστορικές αναδρομές, χαμένες πατρίδες, ΑΟΖ, νεκροταφεία, άταφα οστά νεκρών πολεμιστών και άλλα επικολυρικά, για να μείνω στα πρόσφατα. Όταν αρνείσαι ως καθεστωτικός λογοκριτής το δικαίωμα λόγου και κριτικής σε κάποιον λόγω της πολιτικής του τοποθέτησης (όποια κι αν είναι αυτή) και της… διεύθυνσης του, λέγοντας «Δεν δικαιούνται οι αριστεροί που ζουν στην ασφάλεια του κέντρου της Αθήνας να κρίνουν τον Κατσίφα», αποδεικνύεις πως αντιλαμβάνεσαι και πόσο σέβεσαι την διαφωνία και τον διάλογο. Το ότι ενοχλείσαι από την κριτική λέει πολλά. Το ότι ζητάς να σταματήσει λέει περισσότερα.
Όσο υπάρχει σαφές κενό γνώσης για τη Βόρειο Ήπειρο τόσο λογίς λογίς αριστερούληδες δεν δικαιούνται να κρίνουν. Κανείς δεν δικαιούται να κρίνει άνευ γνώσης. Αυτό δεν είναι "μη μιλάς" αλλά "μίλα άμα ξέρεις". Άλλως φλυαρείς. Ενίοτε παρενοχλείς απλά.Τα λοιπά είναι σπουδαιοφάνειες.
Σοβαρά; Και ποιός είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε να κρίνει οτιδήποτε; Ποιός είσαι εσύ που θα αποφασίσεις ποιός θα μιλήσει και ποιός όχι; Πως την έχεις δει; Σώπα ρε φίλε που θα πρέπει να ξέρει ο οποιοσδήποτε όλη την ιστορία της Βόρειας Ηπείρου για να κρίνει ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η ιστορία αν δεν ξεκαθαριστεί πρώτα το τι ακριβώς συνέβη. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το τι θεωρείς εσύ ότι οδήγησε στο συμβάν αλλά το συμβάν αυτό καθεαυτό. Σκέτο. Τι συνέβη και πως. Δεν έχει πρωτίστως σημασία το αν και γιατί ήταν «φορτωμένος» ο νεκρός. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει να τον καταλάβουμε ή να τον δικαιολογήσουμε αλλά το τι έκανε και τι του κάνανε. Ποιες ήταν οι πράξεις οι δικές του και των άλλων. Τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα είναι ερμηνείες και έπονται της αποκάλυψης των πραγματικών γεγονότων. Άκου εκεί "κανείς δεν δικαιούται να κρίνει άνευ γνώσης"! Εσύ τι γνώση έχεις δηλαδή για αυτό καθεαυτό το περιστατικό; Ξέρεις κάτι παραπάνω απ’ ότι εμείς οι υπόλοιποι; Έχεις πληροφόρηση εκ των έσω;
Εκτός από μπλα μπλα διάβασε και τίποτα. Ξεκινά από τα εύκολα.Εδω: https://www.protoporia.gr/flyaries-anamesa-ston-oyrano-kai-ti-gi-2-p-98235.htmlΜετά διάβασε Παλαμά ή Σολωμό. Τέτοιους τρελούς. Είχαν την ίδια τρέλα με τον Κατσιφα.ΥΓ Αγαπητή lifo μου έχετε κόψει 3 σχόλια εδώ αλλά αυτό το ύφος είναι ΟΚ; Το "Πώς την έχεις δει" είναι ΟΚ; Κάπου ξεφευγει το πράγμα.
Όπως βλέπεις όχι μόνο μιλάς αλλά και μόνο εσύ δικαιούσαι να μιλάς από ότι φαίνεται.Το ποιος κινείται στα όρια του τραμπουκισμού φαίνεται.Γιατί του επιτρέπεται να κινείται εκεί είναι ακατανόητο.
Εμένα μου αρέσει κάθε φορά που ζορίζεται ένας υπερασπιστής της ελευθερίας αρχίζει τα "Σοβαρά; Ποιος είσαι εσύ; Σώπα ρε φίλε".Μιλάμε για βαθιά κουλτούρα δημοκρατικού διαλόγου. Ξέρεις, δεν ξεκινάμε με την παραδοχή ότι ήταν τρελός και πρέπει να αποδείξουμε το ότι δεν ήταν. Το αντίθετο ισχύει.Και το ότι ήταν τρελός το λένε μόνο Αλβανοί εθνικιστές και Έλληνες αριστεροί.