Daily Telegraph: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Μακρή στην Αυστραλία- Φοβάται για τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα

Daily Telegraph: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Μακρή στην Αυστραλία- Φοβάται για τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα Facebook Twitter
0

Η υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή εκτός από τον εγχώριο, απασχολεί και τον ξένο Τύπο, με βρετανικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν πως η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα έχει αρχίσει να φοβάται πλέον και για τη δική της ζωή. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Βικτώρια Καρύδα φέρεται εκφράζει φόβους για τη ζωή της, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου και θέλει «απελπισμένα» να μετακομίσει στην Αυστραλία ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει κάνει αίτηση για προσωρινή βίζα.

Το πρώην μοντέλο έχει πει εμπιστευτικά σε φίλους πως επιθυμεί να φύγει από την Ευρώπη και να επιστρέψει με τα παιδιά της πίσω στην πατρίδα του συζύγου της, αναφέρει η Daily Telegraph η οποία δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες.Το ζευγάρι είχε μαζί μια κόρη, την Αλεξάνδρα, κι ένα γιο, τον Αχιλλέα.

Daily Telegraph: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Μακρή στην Αυστραλία- Φοβάται για τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα Facebook Twitter
Daily Telegraph: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Μακρή στην Αυστραλία- Φοβάται για τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα Facebook Twitter

Στη dailytelegraph μίλησε και ο Στέλιος Μακρής, πατέρας τουΓιάννη Μακρή.

Ο πατέρας του  επιχειρηματία, ο οποίος πριν από 30 περίπου χρόνια έχασε και την κόρη του από λευχαιμία, τόνισε: «Είμαι τόσο αναστατωμένος. Είδα τον γιο μου νεκρό. Ξέρεις τι είναι να θάβεις το αίμα σου; Έχω χάσει δυο παιδιά. Τα είδα και τα δύο νεκρά. Έχω δει και τα δυο μου παιδιά μου να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου».

Από τότε που ο Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου πριν δυο εβδομάδες στη Βούλα, η ίδια φέρεται να κρύβεται πλέον μαζί με τα παιδιά της. 

Η Βικτώρια Καρύδα συμμετείχε σε μια επίδειξη μόδας στην Αθήνα όταν ειδοποιήθηκε για τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της. Και τα δυο παιδιά τους ήταν στο σπίτι του ζευγαριού στη Βούλα, την στιγμή της δολοφονίας. 

Στην κατάθεσή της η Βικτώρια Καρύδα είπε πως δεν είχε ιδέα για τυχόν απειλές που μπορεί να δεχόταν ο σύζυγός της. Ωστόσο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι αρχές υποπτεύονται πως το χτύπημα συνδέεται ενδεχομένως με την νέα επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ο Γιάννης Μακρής στη Μύκονο. 

«Ήθελε να πετύχει πολλά. Ήθελε η ασφαλιστική εταιρία του να έχει τους κορυφαίους πελάτες του νησιού, να επιτυγχάνει τις καλύτερες συμφωνίες. Ήταν πολύ φιλόδοξος», είπε αστυνομικός στην εφημερίδα Έθνος. 

Οι συγγενείς του επιχειρηματία είπαν πως ο Μακρής είχε έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, χαμηλών τόνων.

«Ωστόσο ο Μακρής και η σύζυγός του απολάμβαναν μια πλούσια και υπερπολυτελή ζωή που γρήγορα του έφερε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ειδικά στην Μύκονο όπου παντρεύτηκαν πριν τρία χρόνια. Ο Γιάννης Μακρής είχε έναν "στόλο" από πολυτελή αυτοκίνητα, ανάμεσά τους μια λευκή Lamborghini κι ένα Range Rover τζιπ. Ο πανάκριβος γάμος τους φιλοξενήθηκε στα εξώφυλλα των πιο γνωστών lifestyle ελληνικών περιοδικών. Εκτός από το πάθος του να διασκεδάζει στα μεγαλύτερα νυχτερινά κλαμπ σε Αθήνα και Μύκονο, είχε επίσης μια πολυτελή συλλογή από ρολόγια χειρός, το καθένα κόστους περίπου 30.000 δολαρίων», αναφέρει στο δημοσίευμα η Daily Telegraph. 

Η κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Αθήνα έγινε την περασμένη εβδομάδα, πριν η σορός του μεταφερθεί πίσω στην Αυστραλία όπου και ενταφιάστηκε στο νεκροταφείο Rookwood. Εκεί βρίσκεται ο τάφος της αδελφής του, Βίκυς, η οποία πέθανε από λευχαιμία πριν 30 χρόνια.

Η κηδεία στην Αυστραλία έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε, το περασμένο Σάββατο και το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μακρή είπαν η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, ο έφηβος γιος που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, οι γονείς του και ο αδελφός του, Άλεξ Μακρής.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM