Φωτογραφίες - ντοκουμέντο και το παρασκήνιο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο και το παρασκήνιο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή Facebook Twitter
1

Το παρασκήνιο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή και νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα έρχονται σήμερα στο φως.

Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής» σε σημερινό δημοσίευμά του, «Αυστραλός», όπως ήταν το παρατσούκλι του, πέρασε ζωή µε πολλή λάμψη αλλά και µε πολλά «σκοτεινά» σημεία. ∆εν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο φιλόδοξος Γιάννης Μακρής ήρθε στην Ελλάδα «δραπετεύοντας» από την Αυστραλία, όπου η οικογένειά του είχε «σημαδευτεί» από βαριές υποθέσεις.

Στην Αθήνα έγινε πολύ γρήγορα γνωστός σε διάφορους κύκλους, ενώ οι περισσότεροι τον ήξεραν ως έναν άνθρωπο που αγαπούσε την ντόλτσε βίτα. Ο Γιάννης Μακρής και η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για τη Μύκονο. Εκεί γνωρίστηκαν και εκεί ενώθηκαν µε τα δεσµά του γάµου, το 2016, µε τον «Αυστραλό» να βρίσκει στο πρόσωπο της πρώην Playmate τη γυναίκα της ζωής του.

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο και το παρασκήνιο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή Facebook Twitter

Στην επιχείρηση υπηρεσιών ασφαλείας που διατηρούσε µε έδρα την Καλλιθέα, συνεργάστηκε για ένα µικρό διάστηµα και ο πρώην υπουργός της Νέας ∆ηµοκρατίας Aρης Σπηλιωτόπουλος. Η συνεργασία τους έληξε γρήγορα, όπως ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής.

Ο εκτελεστής, που φαίνεται µε τζόκεϊ και σχεδόν «στρατιωτική» περιβολή στο βίντεο της δολοφονίας, προέρχεται, σύµφωνα µε εκτιµήσεις της Ασφάλειας, από το εξωτερικό. Ο τρόπος µε τον οποίο λειτούργησε, δολοφονώντας µε τέσσερις σφαίρες τον 47χρονο, φανερώνει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου». Σε πέντε δευτερόλεπτα όλα είχαν τελειώσει.

 

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο και το παρασκήνιο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή Facebook Twitter

Όταν ο γυμνασμένος και πάντα σε εγρήγορση Γιάννης Μακρής αντέδρασε, προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από το αυτοκίνητό του, εκείνος αστραπιαία κινήθηκε προς το μέρος του και τον τραυµάτισε θανάσιµα. Στις ελληνικές «ειδικές» υπηρεσίες ασφαλείας έχει σηµάνει συναγερµός. Και αυτό γιατί αυτή ήταν η έκτη κατά σειρά επαγγελµατική εκτέλεση µέσα σε διάστηµα ενάµιση χρόνου.

 

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο και το παρασκήνιο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή Facebook Twitter

Αρµόδιοι αξιωµατικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιµούν ότι ένα ή δύο πολύ «βαριά» ονόµατα της νύχτας, έχουν βρει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας µε «µισθωµένους» εκτελεστές, βγάζοντας από τη µέση όποιον τους στέκεται εµπόδιο. Σύμφωνα με πηγές του «Eθνους της Κυριακής», οι αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας επιχειρούν να εφαρμόσουν ερευνητικά το αμερικανικό δόγμα «follow the money»


Έτσι, αναζητούν τυχόν ύποπτες συναλλαγές που µπορεί να έχουν γίνει τους τελευταίους µήνες από πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι ξεπλένουν χρήµα. Και αυτό γιατί, όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές ενηµέρωσης, µπορεί η παράδοση των χρηµάτων για «συµβόλαια θανάτου» να γίνεται σε µετρητά, αλλά πριν από αυτό δεν αποκλείεται να έχει πραγµατοποιηθεί κάποια κίνηση σε πάσης φύσεως χρηµατοπιστωτικά ιδρύµατα. Ωστόσο, το γεγονός ότι άλλος δίνει την εντολή για τη δολοφονία και άλλος εκτελεί το «συµβόλαιο», σε συνδυασµό µε το ότι πρόκειται για «επαγγελµατίες», καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την εξιχνίαση τέτοιου είδους επιθέσεων.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια