«Αυτοσυγκράτηση» στην κηδεία του Κατσίφα ζητούν ΥΠΕΞ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

«Αυτοσυγκράτηση» στην κηδεία του Κατσίφα ζητούν ΥΠΕΞ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Facebook Twitter
0

Αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην πενθούσα οικογένεια και την τελετή, ζητούν τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη από όσους Έλληνες πολίτες βρεθούν σήμερα στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

Η κηδεία θα γίνει στις 2 το μεσημέρι και τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή είναι δρακόντεια, με την ελληνική και αλβανική αστυνομία να προχωρούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους σε όσα λεωφορεία και ΙΧ περνούν τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κακαβία. 

 

Αθήνα και Τίρανα φοβούνται οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός που μπορεί να ρίξει «λάδι στη φωτιά» στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ιδιαιτέρως σημαντική σε αυτό το θέμα θεωρείται η παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιου, ο οποίος δήλωσε: «Ας γαληνέψουν όλων οι ψυχές. Ας σταματήσει ο ανεύθυνος θόρυβος.Τα υπόλοιπα μπορούν να μελετηθούν στη συνέχεια με αντικειμενικότητα και αλληλοσεβασμό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM