Μαυροειδάκος για την επίθεση στο περιπολικό: Το έσπαγαν με βαριοπούλα κι ο αστυνομικός ήταν μέσα

Μαυροειδάκος για την επίθεση στο περιπολικό: Το έσπαγαν με βαριοπούλα κι ο αστυνομικός ήταν μέσα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Για την χθεσινή επίθεση σε περιπολικό στο Πεδίον του Άρεως μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης», είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Όπως ανέφερε, οι κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα τα τζάμια, ενώ ο ένας αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο περιπολικό και ο άλλος έκοβε κλήση.

«Οι αστυνομικοί παρέμειναν ήρεμοι», είπε, τονίζοντας πως δεν είχαν και άλλη επιλογή, καθώς οι μόνες ενισχύσεις που θα μπορούσαν να έχουν οι δύο έναντι των περισσοτέρων ήταν διμοιρίες, που θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, η ανάγκη για ένστολους της Ομάδας Δ είναι μεγάλη, καθώς, «οι μπαχαλάκηδες τους έτρεμαν». «Φωνάζουμε για να αποφύγουμε κάτι δυσάρεστο», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM