Eννέα προσαγωγές για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής

Eννέα προσαγωγές για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Σε εννέα προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 10:15π.μ, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν στην πρεσβεία της Αργεντινής, στην λεωφόρο Βασ. Σοφίας, πετώντας φέιγ βολάν και στη συνέχεια κρέμασαν ένα πανό.

Περίπου δέκα άτομα ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκονται τα γραφεία της πρεσβείας, χτύπησαν το κουδούνι και, μόλις τους άνοιξαν, μοίρασαν τρικάκια στους υπαλλήλους και κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι με συνθήματα συμπαράστασης «στον λαό της Αργεντινής».

Τα μέλη του Ρουβίκωνα διαμαρτύρονται για το θάνατο του αναρχικού Σαντιάγκο Μαλντονάντο, στην Αργεντινή.

«Μας αρέσει ή όχι αυτό που εξελίσσεται στην Λατινική Αμερική και στην Αργεντινή συγκεκριμένα είναι μια εικόνα από το δικό μας παρόν και μέλλον. Ένα μέλλον όπου το κεφάλαιο κάνει ότι θέλει, ένα μέλλον που επενδυτές μπαινοβγαίνουν όπου θέλουν, που εκτός από μισθούς, δικαιώματα, συντάξεις εξαφανίζονται και άνθρωποι και τους βρίσκουν να επιπλέουν σε ποτάμια», σημειώνουν μέλη της συλλογικότητας, σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εξαίφνης ενεθυμήθην το δικαίωμα των Αθηναίων να εξοστρακίσουν κάποιον ασχέτως αν είχε διαπράξει κάτι αξιόποινο ή όχι. Απλά να διώξουν από το άστυ τους έναν ενοχλητικό...