Άφησαν ελεύθερη τη 19χρονη που γέννησε σε μπανιέρα και πέταξε στον κάδο το μωρό της

Άφησαν ελεύθερη τη 19χρονη που γέννησε σε μπανιέρα και πέταξε στον κάδο το μωρό της Facebook Twitter
2

Ελεύθερη αφέθηκε η 19χρονη που γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια πέταξε το μωρό της σε σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης.

Toν Φεβρουάριο του 2018 ρακοσυλλέκτης βρήκε το νεκρό μωρό στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Το βρέφος ήταν τυλιγμένο σε σεντόνι και στο στόμα του είχε χαρτοπετσέτες.

Η νεαρή κοπέλα είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο, είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε αντιληφθεί πως ήταν έγκυος και όταν το συνειδητοποίησε τρομοκρατήθηκε. Πέντε μήνες μετά την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου για την προσωρινή κράτηση της 19χρονης, η απόφαση τη βγάζει σήμερα από τη φυλακή.

Ο συνήγορος της 19χρονης Σπύρος Δημητρίου δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της».

Η ίδια έχει αναφέρει πως κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της μέχρι να γεννήσει και να προβεί στην αποτρόπαιη πράξη.

Όταν γέννησε, το μωρό άρχισε να κλαίει και εκείνη στην προσπάθειά της να το σταματήσει, έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα του νώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.

Η μητέρα της η οποία είχε επίσης κατηγορηθεί, κατάθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM