Έντονη αντίδραση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Έντονη αντίδραση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Έντονη αντίδραση από την αμερικάνικη κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη νέα άδεια στον Δημήτρης Κουφοντίνα. 

«Καταδικάζουμε έντονα την πρόσφατη χορήγηση άδειας στον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για πολλαπλές δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένου μελών του προσωπικού της αποστολής των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Αυτή είναι μια ντροπιαστική αδικία για τις οικογένειες των θυμάτων - οι τρομοκράτες δεν πρέπει να κάνουν διακοπές από τη φυλακή» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter η εκπρόσωπος αμερικάνικου ΥΠΕΞ, Χέδερ Νόιερτ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ αντιδρούν ύστερα από άδεια που δίνεται στον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τη δράση τους ως μέλος της «17 Νοέμβρη». 

Την περασμένη Κυριακή, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έλαβε την τέταρτη άδεια εξόδου του από τις αγροτικές φυλακές Βόλου, όπου έχει μεταφερθεί και κρατείται εδώ και λίγους μήνες.

Είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στο Βόλο την Παρασκευή το πρωί, μετά την ολιγοήμερη άδεια εξόδου που ενέκρινε το αρμόδιο Συμβούλιο των φυλακών Βόλου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM