Νεαρός άνδρας δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Νεαρός άνδρας δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
3

Θύμα ομοφοβικής επίθεσης φέρεται να έπεσε στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός άνδρας, σύμφωνα με καταγγελία σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Facebook.

Ο Ηλίας Γκιώνης βρισκόταν στο Γκάζι με την παρέα του, μετά από πάρτι, όταν τους πλησίασαν τρεις άνδρες και ξεκίνησαν να τους προσβάλλουν χρησιμοποιώντας ομοφοβικές εκφράσεις.

Οι φίλοι του παρέμειναν αμέτοχοι, ο ίδιος τους απάντησε και ακολούθησε σωματική επίθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο νεαρός, επιχείρησε να ζητήσει τη βοήθεια των αστυνομικών, οι οποίοι ωστόσο του είπαν πως μπορεί να κάνει μόνο μήνυση κατ' αγνώστων.

Ο νεαρός άνδρας καταλήγει στο βίντεο: «Τα πράγματα δεν αλλάζουν. Όσοι και να πεθάνουν δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν καίγεται καρφάκι σε κανέναν».

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο νεαρός άνδρας καταλήγει στο βίντεο: «Τα πράγματα δεν αλλάζουν. Όσοι και να πεθάνουν δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν καίγεται καρφάκι σε κανέναν». Πολύ σωστά τα λέει.Κανείς δεν ενδιαφέρεται.Το ζήσαμε και με τη δολοφονία του Ζακ, το βλέπουμε και τώρα με αυτές τις ομοφοβικές επιθέσεις.Κάτι άθλιο είναι πως ο μέσος ''νοικοκυραίος'' και η μέση ''τατιανόπληκτη'' κουτσομπόλα γυναίκα του αρνούνται ότι γίνονται τέτοιες επιθέσεις.Δυστυχώς έτσι είναι οι άνθρωποι. Ρατσιστές.Γρήγορη ανάρρωση στο νεαρό άνδρα.