Χρυσαυγίτες έξω από την αλβανική πρεσβεία της Αθήνας - Έκλεισε η Κηφισίας

Χρυσαυγίτες έξω από την αλβανική πρεσβεία της Αθήνας - Έκλεισε η Κηφισίας Facebook Twitter
2

Χρυσαυγίτες βουλευτές και υποστηρικτές τους έχουν συγκεντρωθεί έξω από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα και διαδηλώνουν για το θάνατο του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Στη διαδήλωση συμμετέχουν και μέλη από βορειοηπειρώτικα σωματεία.

Πριν από λίγο διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στην Κηφισίας καθώς συγκεντρώνονταν περισσότερος κόσμος ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο καθώς υπάρχουν φόβοι για εντάσεις. Χάος επικράτησε στους δρόμους από το ξαφνικό κλείσιμο της Κηφισίας και η ουρά των οχημάτων ήταν μεγάλη.

Δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον ομογενή που σκοτώθηκε με τη Χρυσή Αυγή της οποία τα μέλη έχουν απευθύνει το κάλεσμα στη διαμαρτυρία.

 

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία την Κυριακή στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία, έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών μετά από καταδίωξη.

Ο 35χρονος ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την σημαία κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Στη συνέχεια στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί.

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως όταν εντοπίστηκε αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να δεχτεί μια σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ήταν και η γυναίκα του Λαγού που είναι Αλβανίδα στη συγκέντρωση;Καλούν και σε διαμαρτυρία ''άνθρωποι'' οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται ισόβια στη φυλακή και η δίκη να έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.Βρήκαν λόγο οι φασίστες να διαμαρτυρηθούν.