Γνωστή τραγουδίστρια, ριάλιτι παίκτες, γιατροί και δικηγόρος - Πολλά τα γνωστά ονόματα το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι

Γνωστή τραγουδίστρια, ριάλιτι παίκτες, γιατροί και δικηγόρος - Πολλά τα γνωστά ονόματα το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι Facebook Twitter
1

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα των μελών της μεγάλης σπείρας που εμπορευόταν κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη σε δημοφιλείς χώρους διασκέδασης στην Αθήνα, στο Κολωνάκι αλλά και στα βόρεια προάστια. 

Όπως μεταδίδει το newsit.gr, από τα στοιχεία στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, έχει διαπιστωθεί πως ανάμεσα στους πελάτες του κυκλώματος ήταν μια νεαρή τραγουδίστρια που είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό ριάλιτι, γιατροί, ένας επίσης νεαρός τραγουδιστής, ένας γνωστός καλλιτεχνικός πράκτορας και ένας δικηγόρος. 

Τα κινητά τηλέφωνα των διακινητών περιέχουν τουλάχιστον 300 «ανώνυμες» επαφές με κωδικές ονομασίες όπως «πελάτης 1, πελάτης 30, πελάτης 120».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν την σπείρα έχουν ήδη στα χέρια τους την εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα και του Ανακριτή, για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. 

Μόλις ολοκληρωθεί η διασταύρωση των αριθμών των κινητών τηλεφώνων των πελατών, θα συνταχθεί συμπληρωματική δικογραφία, οι ανακριτικές αρχές αναμένεται να καλέσουν τους «πελάτες» για καταθέσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κύκλωμα είχε εξαπλωθεί σε «καλά σαλόνια» της Αθήνας, καθώς εκ των φερόμενων υπαρχηγών της σπείρας είχε σχέση με το χώρο της διαφήμισης.

Το κύκλωμα, εκτιμάται πως είχε αποκομίσει τεράστια χρηματικά ποσά από τις «υπηρεσίες» του, με προμήθεια ναρκωτικών σε κέντρα διασκέδασης στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά, στην Νέα Ερυθραία, στην Συγγρού και ακόμα και στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, το κύκλωμα τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνης «καλής ποιότητας» σε εβδομαδιαία βάση. 

Εξάλλου ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, επιχειρηματίας στο χώρο των χαρτικών, είχε πρόσφατα ανακαινίσει μια ολόκληρη πολυκατοικία στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM