Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή, σε όλους τους δήμους της Αττικής, λόγω των παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

 

Ειδικότερα, στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους: 

 

Στο Δήμο Αθηναίων, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική παρέλαση, από τις 09:00 μέχρι το τέλος της παρέλασης, η κυκλοφορία θα διακοπεί στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, και την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

 

Στο Δήμο Αθηναίων, όπου θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, από τις 06:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, η κυκλοφορία θα διακοπεί στην οδό Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

Στο Δήμο Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00, η κυκλοφορία θα διακοπεί στην οδό 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας και στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρηγορίου Λαμπράκη.