Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
1

«Αναρχικές, αναρχικοί, κομμουνιστές, κομμουνίστριες» υπογράφουν ανακοίνωση με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης που σημειώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, από την οποία τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε, όπως αναφέρεται, σε αντίποινα για την «δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου».

«Το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου, ομάδα 50 συντρόφων και συντροφισσών επιτέθηκε και πυρπόλησε την κλούβα, τα συμβατικά αστυνομικά οχήματα και την είσοδο του Α.Τ. Ομονοίας. Στο συγκεκριμένο τμήμα υπάγεται η ομάδα ΔΙΑΣ, κάτω από τις μπότες της οποίας ψυχορράγησε ο Ζακ Κωστόπουλος/ Zackie Oh και η οποία συνετέλεσε στη δολοφονία που διέπραξαν τα δύο αφηνιασμένα φασιστοειδή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. 

«Με δεδομένο πως οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Ζακ πρέπει να στοχοποιηθούν και να χτυπηθούν, εμπεδώνοντας έτσι το μηνυμα που λέει πως όποιο χέρι απλώνεται πάνω στην τάξη μας θα κόβεται από τη ρίζα, κρίναμε την επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας ως δίκαιη και απαραίτητη», εξηγούν σε άλλο σημείο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν έγινε το συμβάν ανεξάρτητα με τα γεγονότα και την θέση που παίρνει ο καθένας, όσοι είχαμε ίχνος λογικής καταδικάσαμε την αυτοδικία και το ξυλοφόρτωμα ενός ανθρώπου. Τώρα οι (κατά τα λεγόμενα τους) αναρχικοί και κομμουνιστές προβάλλουν την αυτοδικία ως μέσο δράσης και εκδίκησης λέγοντας μάλιστα ότι θα κόψουν από τιν ρίζα όποιο χέρι κινείται προς την τάξη τους (αυτή ποια είναι η μικροαστική ή μεγαλοαστική;). Τελικά ακόμα να υπήρχε η ελπίδα να βγεί κάτι καλό από το τραγικό αυτό συμβάν μου φαίνεται ότι δεν είμαστε ικανοί να το αναγνωρίσουμε.