Συνέλαβαν εφοπλιστή και το γιο του στον Πειραιά μετά από διαπληκτισμό για έναν σκύλο

Συνέλαβαν εφοπλιστή και το γιο του στον Πειραιά μετά από διαπληκτισμό για έναν σκύλο Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη γνωστού εφοπλιστή και του γιου του προχώρησαν αστυνομικοί στον Πειραιά.

Οι δύο άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν στους αστυνομικούς το βράδυ της Κυριακής έξω από μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά.

Σύμφωνα δε με τον ΣΚΑΙ ο γιος του εφοπλιστή είναι γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι.

Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η εγκατάλειψη ενός σκύλου μέσα σε αυτοκίνητο. Ο σκύλος ο οποίος άνηκε σε γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή, άρχισε να γαβγίζει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον περαστικών.

Μια γυναίκα επικοινώνησε την αστυνομία και οι αξιωματικοί άρχισαν να αναζητούν την ιδιοκτήτρια. Όταν η γυναίκα εντοπίστηκε, ανέφερε πως πάει να πάρει την τσάντα της, προκείμενου να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα βγήκε από το μπαρ, με τον εφοπλιστή και το γιο του που σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών, κινήθηκαν επιθετικά εναντίον των αστυνομικών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο άνδρες χειροδίκησαν κατά των αστυνομικών οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή τους, παρουσία των έκπληκτων θαμώνων των γύρω καταστημάτων.

Ο 62χρονος εφοπλιστής και ο 31χρονος γιος του συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η 47χρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM