Μάχη για τη ζωή του επί δύο εβδομάδες δίνει ο 28χρονος που στραβοκατάπιε σουβλάκι

Μάχη για τη ζωή του επί δύο εβδομάδες δίνει ο 28χρονος που στραβοκατάπιε σουβλάκι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 28χρονος στην Κρήτη, ο οποίος κατέληξε στην Εντατική αφότου στραβοκατάπιε το σουβλάκι που έτρωγε.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, σήμερα συμπληρώνει δύο εβδομάδες στην Εντατική. Βρίσκεται σε καταστολή και είναι διασωληνωμένος ενώ ακόμα η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

«Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ακόμα κρίσιμη. Είναι σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δίπλα του βρίσκεται -από την πρώτη στιγμή- όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Μεσαράς.

Ο 28χρονος έτρωγε μαζί με την παρέα του σε σουβλατζίδικο της περιοχής όταν στραβοκατάπιε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή.

Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν και ο 28χρονος διακομίστηκε τελικά Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εισήχθη αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Με πληροφορίες από cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM