ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Walk For Freedom στην Αθήνα το Σάββατο - Στα μαύρα κατά της εμπορίας ανθρώπων

Walk For Freedom στην Αθήνα το Σάββατο - Στα μαύρα κατά της εμπορίας ανθρώπων Facebook Twitter
1

H Α21 διοργανώνει το 5o διεθνές Walk For Freedom στην Αθήνα το Σάββατο, μια μεγάλη πορεία κατά της εμπορίας ανθρώπων.

Στις 20 Οκτωβρίου 2018, σε περισσότερες από 50 χώρες, χιλιάδες άνθρωποι θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στην πλατεία Μοναστηρακίου. Το Walk θα ξεκινήσει στις 17:00μμ, αλλά ζητάμε από όλους τους συμμετέχοντες να έχουν έρθει στις 16:45μμ. Από την πλατεία, θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, προς την Ερμού και στη συνέχεια προς τη Βουλή, μέσα από τη πλατεία Συντάγματος.

Μπορείτε να συμμετέχετε φορώντας το μπλουζάκι της Α21 ή εναλλακτικά ένα απλό μαύρο μπλουζάκι. Το κόστος για το μπλουζάκι της Α21 είναι 5€. Η πληρωμή και παραλαβή θα γίνει μερικές μέρες πριν το Walk. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κουβαλάτε σακίδιο πλάτης, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να δουν το μπλουζάκι της Α21. Σε περίπτωση που έχει κρύο, κατά προτίμηση φορέστε μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από το μπλουζάκι της Α21.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media για να ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά στην οργάνωση και τη διεξαγωγή του Walk For Freedom, παρακαλώ ενημερώστε μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Για ερωτήσεις σχετικά με το Walk for Freedom στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί, καθώς μαζί στεκόμαστε για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία!

Δηλώσεις συμμετοχής: http://ow.ly/UcVZ30ldk1Y

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όσον αφορά το τραφικινγκ, γιατί να τιμωρείται από τον νόμο μόνο ο διακινητης, και όχι και ο πελάτης; Όταν ένας άντρας μπορεί να επιλέξει να κάνει σεξ με μία πόρνη που δουλεύει με την θέληση της ( η οποία βέβαια θα είναι ενήλικη, θα τον υποχρεώσει να βάλει προφυλακτικό, και θα του θέσει κάποια όρια στο τι μπορεί να τής κάνει) , αλλά αυτός επιλέγει να κάνει σεξ με ένα θύμα τραφικινγκ, δεν θα έπρεπε να τιμωρείται; Τις φωτογραφίες των παιδεραστών και των βιαστών τίς βλέπουμε στην τηλεόραση, γιατί να μην βλέπουμε και τις φωτογραφίες των πελατών τραφικινγκ; Αλλά ξέχασα, η κοινωνία δεν το θέλει αυτό, γιατί όλες οι γυναίκες φοβόμαστε ότι αν εφαρμοστεί μπορεί αύριο να δούμε στην τηλεόραση την φωτογραφία του πατέρα, του αδερφού, του συζύγου, και του γιού μας...