Στάσεις εργασίας στο μετρό την Παρασκευή

Στάσεις εργασίας στο μετρό την Παρασκευή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε προειδοποιητικές κινητοποιήσεις και στάση εργασίας προχωρούν την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, οι  εργαζόμενοι στο μετρό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του σωματείου τους, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη λειτουργίας έως τις 9 το πρωί, και από τις 11 το βράδυ μέχρι τη λήξη της λειτουργίας.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων, καθώς και την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας.

Παράλληλα, καταγγέλλουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με τεράστιες ουρές και αναμονές και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει.

Επίσης, κάνουν λόγο για αυθαιρεσία της διοίκησης στη διαδικασία εξέλιξης προσωπικού καταστρατηγώντας, κάθε έννοια του κανονισμού εργασίας, τη γενική απαξίωση του φορέα και τη στοχοποίηση εργαζομένων με μονομερείς βλαπτικές μεταβολές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM