Ρόδος: Πήγαν να παραλάβουν έγκυο αλλά τελικά τη βοήθησαν να γεννήσει στο σπίτι

Ρόδος: Πήγαν να παραλάβουν έγκυο αλλά τελικά τη βοήθησαν να γεννήσει στο σπίτι Facebook Twitter
0

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Ξουρής και Δημήτρης Ζουρούδης, έλαβαν κλήση από μία ετοιμόγεννη γυναίκα στη Ρόδο, το πρωί του Σαββάτου, έσπευσαν αμέσως στο σπίτι της σκοπεύοντας να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο του νησιού.

Όπως όμως μεταδίδει το diasostesrodou.blogspot.com, μόλις οι άνδρες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν ότι ο τοκετός ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο για οποιαδήποτε διακομιδή, και αποφάσισαν να βοηθήσουν τη γυναίκα να γεννήσει στο σπίτι της. 

Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες για παρόμοιες τέτοιες περιπτώσεις, οι διασώστες βοήθησαν τη μητέρα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το πρωί του Σαββάτου.

Μετά την γέννα, οι διασώστες μετέφεραν τη μητέρα και το νεογέννητο παιδί στο νοσοκομείο για τυπικό ιατρικό έλεγχο και παροχή της προβλεπόμενης φροντίδας. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM