Ο Aλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί στο Instagram - H φωτογραφία που πόσταρε ο πρωθυπουργός

Ο Aλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί στο Instagram - H φωτογραφία που πόσταρε ο πρωθυπουργός Facebook Twitter
2

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δημοσίευσε χθες το βράδυ μια πιο προσωπική φωτογραφία του στο Instagram καθώς εμφανίζεται μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Το στιγμιότυπο με τη σύζυγό του τους απαθανατίζει ενώ προσέρχονταν στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ.

«Προς το Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο που παρέθεσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου, Φ.Β. Σταϊνμάιερ», γράφει ο πρωθυπουργός στη λεζάντα ενώ εμφανίζεται χαμογελαστός στη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Προς το Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο που παρέθεσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου, Φ.Β. Σταϊνμάιερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
πρεπει να ειναι η πρωτη φωτο του Τσιπα εδώ και καιρό που δεν συνοδευεται απο λεγεωνες ασφαλιτων απο πισω ως ντεκορ. Φυσικα ειναι στην Ηρωδου Αττικου, ισχυς μου η προστασια των ασφαλιτων.
Επι "δεξιάς", η Ηρώδου Αττικού έκλεινε περιστασιακά, όταν πχ οι ΣΥΡΙΖΑ κάνανε την 500ή διαδήλωση - επεισόδιο στην περιοχή. Επι Πρώτης Φοράς Αριστερά, ο δρόμος είναι κλειστός συνέχεια, ακόμα και Σάββατοκύριακο. ¨Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη.