Ελεύθεροι οι τραπεζικοί που κατηγορούνται για την κλοπή από θυρίδες στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι οι τραπεζικοί που κατηγορούνται για την κλοπή από θυρίδες στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Οι τραπεζικοί υπάλληλοι, που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής από θυρίδες στη Θεσσαλονίκη, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς. 

Ιδιοκτήτες θυρίδων, σε κεντρικό τραπεζικό κατάστημα της πόλης, κατήγγειλαν ότι παραβιάστηκαν και κλάπηκαν πολύτιμα αντικείμενα, και η υπόθεση ερευνάται τα τελευταία χρόνια από τις διωκτικές αρχές.

Συνολικά από εννέα τραπεζικές θυρίδες, τις οποίες είχαν μισθώσει 13 ιδιοκτήτες, καταγγέλθηκε ότι αφαιρέθηκαν ρολόγια και χρυσαφικά, η αξία των οποίων προσεγγίζει τα 2,7 εκατ. ευρώ, χρυσές λίρες, όπως επίσης 100.000 ευρώ και 3.196 δολάρια ΗΠΑ σε μετρητά.

Κατηγορούμενοι κατέστησαν υπάλληλοι του συγκεκριμένου τραπεζικού καταστήματος που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη των θυρίδων.

Οι πέντε κατηγορούμενοι, συνταξιούχοι πια, αρνήθηκαν την εις βάρος τους αποδιδόμενη κατηγορία της κακουργηματικής υπεξαίρεσης, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Στο μεταξύ, οι καταγγέλλοντες προσέφυγαν και στα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια, καταθέτοντας αγωγές αποζημίωσης, λόγω μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM