Συνέλαβαν τον υπεύθυνο του Da Capo στο Κολωνάκι για ρευματοκλοπή

Συνέλαβαν τον υπεύθυνο του Da Capo στο Κολωνάκι για ρευματοκλοπή Facebook Twitter
1

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο λειτουργίας του γνωστού καφέ Da Capo στο Κολωνάκι, καθώς η επιχείρηση κατηγορείται για ρευματοκλοπή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που έκαναν έρευνες στην περιοχή εντόπισαν την ρευματοκλοπή στο γνωστό κατάστημα.

Ασκήθηκε δίωξη και την όλη υπόθεση θα αναλάβει εισαγγελέας.

Η ρευματοκλοπή φέρεται να γινόταν από παροχή διπλανού κτιρίου και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από το μικτό κλιμάκιο ελέγχων, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του υπευθύνου λειτουργίας του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρευματοκλοπή ήταν μεγάλη καθώς τα ρολόγια του καταστήματος έδειχναν σχεδόν μηδενική κατανάλωση ακόμη και την ώρα λειτουργίας.

Η ΔΕΔΔΗΕ διερευνά το ύψος της ζημιάς και αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόστιμο το οποίο θα επιβληθεί στην επιχείρηση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τώρα αυτό θεωρείται νέο ή είδηση ; Και ποιος εκπλήσσεται διαβάζοντάς το ;Το μόνο που προσωπικά θα με ενδιέφερε ως νέο, είναι το (πραγματικό) ποσοστό των Ελλήνων που δεν κλέβουν το κράτος, τον πελάτη, τον ασθενή, τον αδύναμο γενικότερα, είτε γιατί παραμένουν ρομαντικά αθώοι είτε (το πιο πιθανό) επειδή δεν μπορούν.Και η πραγματική παρακμή και διαφθορά της κοινωνίας μας φαίνεται ακριβώς από το γεγονός, ότι το παραπάνω δεν είναι "νέο"