Μαχαιρωμένες οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές στον Έβρο - Συναγερμός στην αστυνομία

Μαχαιρωμένες οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές στον Έβρο - Συναγερμός στην αστυνομία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές στον Έβρο μετά την ανεύρεση τριών νεκρών γυναικών καθώς οι εξελίξεις αποκαλύπτουν τριπλή δολοφονία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τα πτώματα μάλλον ανήκουν σε πρόσφυγες και πως πιθανότητα οι γυναίκες είχαν πνιγεί στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν σήμερα από έναν αγρότη στην περιοχή Πραγγί, κοντά στην όχθη του ποταμού.

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γυναίκες φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα μαχαίρι.

To ΑΠΕ μετέδωσε πως σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος των τριών γυναικών, είναι εγκληματική ενέργεια.

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα.

Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες, ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση ενώ περισσότερες λεπτομέρειες την υπόθεση θα γίνουν γνωστές μετά τη νεκροψία νεκροτομή.


Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση ενώ έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ